Energie vergelijken Elshout Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €226


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Elshout? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk aan stroommaatschappijen zoals bijv. Vandebron en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Elshout? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Hierna kies je de looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna check je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier vind je de jaarlijkse kosten en de geldende korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Op onze website tref je praktische info over stroom, gas en licht in Elshout.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €214

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Wanneer je langere tijd klant wordt is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Elshout? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van NLE .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar NLE €200 €16,67 €1.536,75
3 jaar NLE €330 €9,17 €1.656,75
5 jaar NLE €0 €0 €1.776,75

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met deze website vergelijk je vlot en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Elshout”. Je kunt ook filteren op energie van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Elshout:

 1. DELTA
 2. MAIN Energie
 3. Qurrent

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Elshout met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van de stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het vraagt nogal wat planning om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk alles over de maatschappij Qwint.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Elshout? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Elshout is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers geven namelijk serieuze welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €284

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Sorteer de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je nieuwgekozen energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Elshout zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar ontvang je een vereffening. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Aardenburg.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de meest voordelige stroomleverancier voor jouw woning en verbruik. Doorslaggevend: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Suggestie: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Elshout


Overstappen naar de goedkoopste energie in Elshout

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Elshout (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Flexibele of vaste prijs
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Jaren actief
Behulpzame service
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
2 jarig contract
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Termijnbedrag wijzigen
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Goede service
Hoge welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

NL windenergie
Charmante service
Fikse aanbieding

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Snel oversluiten
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
2 jaar vast of variabel
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
1 jarig contract
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Vaste prijs gas
Flinke aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
1 jaar vast of variabel
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Contract wijzigen
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Elshout

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor warm water en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Elshout? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij eenvoudig de meest voordelige leverancier. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Heusden). Een voordelige partij aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Oosthuizen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Heusden.