Energie vergelijken Elsloo Vergelijk de energieaanbieders en bespaar maar liefst €228


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en gauw energieprijzen vergelijken in Elsloo? De keuze is vandaag de dag erg groot. Bekende namen zijn aanbieders van stroom zoals Energieflex en NLE. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Elsloo? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Verder maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens zie je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier vergelijk je de prijs per jaar en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Advies nodig? Via deze pagina vind je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Elsloo.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €192

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Elsloo? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Oxxio .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Oxxio €210 €17,50 €1.536,80
3 jaar Oxxio €340 €9,44 €1.656,80
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.776,80

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels deze pagina vergelijk je vlot en moeiteloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Elsloo”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Elsloo:

 1. Anode Energie
 2. Greenchoice
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Elsloo waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het meest geschikt is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je relatief veel van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou computers en keukenapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Lees online nu alles over de aanbieder UnitedConsumers.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Elsloo? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Elsloo zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract veranderen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers stunten met formidabele welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €138

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Zoek de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie nieuwe leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het kersverse contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Elsloo zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Elke 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Aarlanderveen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft meteen de aantrekkelijkste leverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Belangrijk: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Goed om te weten: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Elsloo


Stap over naar de goedkoopste energie in Elsloo

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Elsloo (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Vaste & variabele prijzen
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Jaren actief
Flexibele gasprijs
Scherpe welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Flexibele gasprijs
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Duidelijke voorwaarden
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Nette service
Verleidelijke kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Gemakkelijk oversluiten
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Duidelijke voorwaarden
Goede aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Verbruik advies
Fikse welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Vaste & variabele prijzen
Verleidelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Aangename service
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Snel af te sluiten
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Elsloo

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Elsloo? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij direct de meest betaalbare leverancier. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en het geschatte jaarverbruik in, en check de goedkoopste gasprijzen uit de regio (Stein). Een voordelige organisatie gevonden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Oostkapelle.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Stein.