Energie vergelijken Emst Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €231


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en razendsnel energieprijzen vergelijken in Emst? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Toonaangevende partijen zijn stroomleveranciers als E.ON en Fenor. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Emst? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het is zo gepiept. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend bepaal je de looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend check je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Per organisatie tref je de energiekosten per jaar en de optionele korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze website ontdek je handige info over gas, stroom en licht in Emst.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €269

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Emst? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Essent .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Korting/maand Overzicht
1 jaar Essent €130 €10,83 €1.537,15
3 jaar Essent €410 €11,39 €1.657,15
5 jaar Essent €0 €0 €1.777,15

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Emst”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Emst:

 1. E.ON
 2. Energieflex
 3. Powerpeers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Emst met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw energie in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het valt soms tegen om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk alles over de maatschappij Westland Infra.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Emst? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Emst is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Energieaanbieders bieden je verrassende welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €152

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie nieuwe leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Emst zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Achlum.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt eenvoudig de goedkoopste maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Tip: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Advies: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Emst


Profiteer van de goedkoopste energie in Emst

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu razendsnel de goedkoopste stroom in Emst (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Vaste prijs stroom
Mooie aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
Overstaphulp
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Behulpzame service
Mooie welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Verschillende contracten
Hoge aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Flexibele gasprijs
Fikse welkomstpremie

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Persoonlijk advies
Concurrerende acties

logo green choice

Green Choice

100% groen
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Diverse prijsafspraken
Goede welkomstbonus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Goede medewerkers
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Sympatieke service
Aanzienlijke acties

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
3 jarig contract
Verleidelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Persoonlijke service
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Emst

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Emst? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij eenvoudig de meest voordelige gas aanbieder. Op deze website vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en check de goedkoopste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Epe). Een goedkope organisatie gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Ootmarsum.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Epe.