Energieprijzen Enexis Profiteer van de beste acties en bespaar tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken van Enexis? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Hierbij kun je denken aan stroomaanbieders als De Vastelastenbond of Oxxio. En er komen steeds meer aanbieders bij. Hoe bekijk ik actuele stroomtarieven van Enexis? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens zie je direct een contract dat geschikt is voor jou. Lees ook details over aanbieders als Liander. Van iedere soort contract ontdek je de energiekosten per jaar en de hoogte van de welkomstpremie. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je bruikbare info over gas, stroom en licht van Enexis.

Alle soorten stroom en gas

Bekijk wat je per jaar kwijt bent bij deze maatschappij

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Ontdek de korting voor nieuwe klanten en bespaar tot wel €263

Enexis energie aanbiedingen vergelijken

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu meteen stroom aanbiedingen van Enexis (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ga voor het goedkoopste contract en laat je contract overzetten naar Enexis.


Gasprijzen Enexis

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Direct kennismaken met de voordelige gastarieven van Enexis? Met behulp van onze gas-vergelijker check je razendsnel het goedkoopste type contract. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en Enexis welkomstcadeaus. Wat betaal ik? Vind actuele tarieven in o.a. Rotterdam. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de meest aantrekkelijke gas- en stroom aanbiedingen van Enexis voor jouw woning. Een passende organisatie aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Wat betaal ik? Vind actuele tarieven in o.a. Tilburg.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders in de buurt.