Energieprijzen Liander Bekijk aantrekkelijke acties en krijg kortingen tot wel €267


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en haastig energieprijzen vergelijken van Liander? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Waarschijnlijk ken jij stroom maatschappijen als Allure Energie of Greenchoice. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de stroomtarieven van Liander? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Hierna kies je de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend vind je onmiddellijk een passend contract. Bekijk ook info over andere maatschappijen als Vrijopnaam. Van iedere type contract vind je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door rijke informatie over gas, stroom en licht van Liander.

Alle contracten

Je bekijkt de tarieven van populaire contracten

Snel overstappen van aanbieder

Deze maatschappij regelt de overstap

Bespaar op je energierekening

Zie de geldende welkomstbonus en bespaar eenvoudig €195

Liander energie aanbiedingen bekijken

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu direct stroom aanbiedingen van Liander (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Kies het goedkoopste contract en laat je contract overzetten naar Liander.


Gasprijzen Liander

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, voor warm water en om te koken. Wat zijn de actuele gastarieven van Liander? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij zonder problemen het voordeligste contract. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en Liander welkomstpremies. Vind nu meteen uit wat jij kwijt bent aan energie in Amsterdam. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en check de beste stroom- en gas aanbiedingen van Liander dat past bij jouw situatie. Een betaalbare aanbieder gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In deze periode Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Vind nu meteen uit wat jij kwijt bent aan energie in Tiel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de omgeving.