Energie vergelijken Epse Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €252


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Epse? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk hierbij aan leveranciers van stroom zoals bijv. Engie en HVC. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Epse? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens zie je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van elke energieaanbieder check je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke welkomstkorting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op onze website blader je door rijke informatie over gas, stroom en licht in Epse.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €225

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als je lang kant blijft krijg je een hogere korting. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. kortdurende prijsafspraken. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Epse? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar Vattenfall €240 €20 €1.537,70
3 jaar Vattenfall €200 €5,56 €1.657,70
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.777,70

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via deze website vergelijk je snel & probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Epse”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Epse:

 1. Anode Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Epse die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (later op de avond, tijdens weekenden en met bijv. kerst). Welke van deze opties het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder E.ON.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Epse? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Epse is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers bieden namelijk hoge welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €280

 1. Pluis uit hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Filter de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Je toekomstige aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het kersverse contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Epse zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Akersloot.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest goedkope energieaanbieder die past bij jouw situatie. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Interessant: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Epse


Vind de goedkoopste energie in Epse

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Check nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Epse (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Tussentijds aanpassen
Mooie welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert ketels
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Verbruik advies
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Persoonlijke service
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Variabele stroomprijzen
Concurrerende acties

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Goede medewerkers
Aantrekkelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Goede klantenservice
Mooie aanbieding

logo engie

Engie

Ook laadpalen
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
2 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Tussentijds aanpassen
Fikse welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Behulpzame service
Scherpe welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Epse

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Epse? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je zonder moeite de meest goedkope gasmaatschappij. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Lochem). Een geschikte aanbieder kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In deze periode kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Oranjewoud.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Lochem.