Energie vergelijken Espel Vergelijk de energieaanbieders en bespaar maar liefst €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en snel energieprijzen vergelijken in Espel? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan leveranciers van stroom zoals De Vastelastenbond of Powerpeers. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Espel? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (stroom en gas) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna zie je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie ontdek je de energiekosten per jaar en de optionele welkomstkorting. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina tref je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Espel.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €185

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Espel? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Delta .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Delta €190 €15,83 €1.538,20
3 jaar Delta €300 €8,33 €1.658,20
5 jaar Delta €0 €0 €1.778,20

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Espel”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Espel:

 1. Anode Energie
 2. MAIN Energie
 3. Qwint

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Espel met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welk soort tarief het voordeligst is, verschilt per situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Innova Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Espel? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Espel is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom binnen jouw contract veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers hanteren reusachtige welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €174

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie aanstaande energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Espel zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Flevoland. Is er een contractjaar verstreken, dan compenseren ze je hiervoor. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Allingawier.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft eenvoudig de goedkoopste stroomaanbieder die past bij jouw situatie. Doorslaggevend: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Advies: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Espel


Overstappen naar de goedkoopste energie in Espel

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Espel (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Flevoland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Online verbruik inzien
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen gas
3 jarig contract
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Betalen in termijnen
Goede welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Goede medewerkers
Interessante kortingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Eenvoudig afsluiten
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

NL windenergie
Persoonlijke service
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Aangename service
Fikse aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Persoonlijk advies
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

ENGIE app
Snel af te sluiten
Sublieme kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
3 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Vriendelijke service
Hoge welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Direct overstappen
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Espel

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Espel? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je direct de voordeligste gasmaatschappij. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en check aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Noordoostpolder). Een aantrekkelijke gasmaatschappij kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Ottersum.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Noordoostpolder.