Energie vergelijken Ewijk Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Ewijk? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Vertrouwde namen zijn stroom maatschappijen zoals E.ON of Greenchoice. En het aanbod groeit. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Ewijk? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna check je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder vergelijk je de prijs per jaar en de beschikbare korting. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Ewijk.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €246

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als je lang kant blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Ewijk? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van EnergieFlex .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand Overzicht
1 jaar EnergieFlex €130 €10,83 €1.538,65
3 jaar EnergieFlex €390 €10,83 €1.658,65
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.778,65

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met onze zoekmachine vergelijk je snel & probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Ewijk”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Voorbeelden van groene energie in Ewijk:

 1. Anode Energie
 2. Essent
 3. Vrijopnaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Ewijk met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en nationale feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van de energie op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Ga aan de slag met energie van Qurrent.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Ewijk? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Ewijk zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden fluctueren. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers bieden namelijk speciale welkomst vergoedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €227

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Kies de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie nieuwgekozen energieleverancier regelt de overstap.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Ewijk zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Ambt Delden.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest betaalbare stroomleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Suggestie: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Ewijk


Ontdek de goedkoopste energie in Ewijk

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Ewijk (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Dit is vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert panelen
Direct overstappen
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Maandelijks bijstellen
Scherpe welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Online account
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Charmante service
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Goede medewerkers
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Persoonlijk advies
Sublieme kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Charmante service
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Eenvoudig afsluiten
Interessante acties


Prijzen gas vergelijken in Ewijk

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Ewijk? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je makkelijk de goedkoopste leverancier. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (Beuningen). Een betaalbare partij gevonden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Oud-Vossemeer.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Beuningen.