Energie vergelijken Oud-Vossemeer Vergelijk de energieaanbieders en bespaar maar liefst €255


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en haastig energieprijzen vergelijken in Oud-Vossemeer? De keuze is vandaag de dag erg groot. Gerespecteerde organisaties zijn stroomleveranciers zoals bijv. Vrijopnaam of Oxxio. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Oud-Vossemeer? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Vul je locatie in, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend ontdek je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie zie je wat je per jaar kwijt bent en de geldende korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Via deze pagina vind je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Oud-Vossemeer.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €191

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil je een goedkoop energiecontract in Oud-Vossemeer? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Budget Energie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Korting/maand Totaal
1 jaar Budget Energie €220 €18,33 €1.586,35
3 jaar Budget Energie €330 €9,17 €1.706,35
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.826,35

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via deze website vergelijk je snel & gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Oud-Vossemeer”. Je kunt ook filteren op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Oud-Vossemeer:

 1. Anode Energie
 2. Fenor
 3. UnitedConsumers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Oud-Vossemeer die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij meer dan 50% van de stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is een hele klus om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Bekijk alles over de maatschappij De Vastelastenbond.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Oud-Vossemeer? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Oud-Vossemeer zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen bieden je aantrekkelijke welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €207

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je toekomstige aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Oud-Vossemeer zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zeeland. Per jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Kloetinge.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de aantrekkelijkste leverancier die past bij jouw situatie. Advies: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Oud-Vossemeer


Vind de goedkoopste energie in Oud-Vossemeer

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Vind nu makkelijk de goedkoopste stroom in Oud-Vossemeer (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zeeland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Charmante service
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Tussentijds aanpassen
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Simpele voorwaarden
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Aangename service
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Vaste & variabele prijzen
Verleidelijke kortingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Persoonlijke service
Mooie welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Charmante service
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Gemakkelijk oversluiten
Sublieme acties

logo engie

Engie

Helemaal groen
Tussentijds aanpassen
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Flexibele of vaste prijs
Verleidelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
2 jarig contract
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Online verbruik inzien
Flinke welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Oud-Vossemeer

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Oud-Vossemeer? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij in minder dan een minuut de meest voordelige gasmaatschappij. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en vind de laagste gasprijzen voor jouw woning (Tholen). Een interessante gas leverancier ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Baarle-Nassau.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Tholen.