Energieprijzen Qurrent Vind de nieuwste welkomstkorting en krijg een korting tot €262


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken van Qurrent? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Energieflex en Pure Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Hoe bekijk ik actuele stroomtarieven van Qurrent? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend vind je meteen een contract dat geschikt is voor jou. Lees ook details over aanbieders als Pure Energie. Per soort contract check je wat je per jaar kwijt bent en de optionele welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Op onze website check je bruikbare info over gas, stroom en licht van Qurrent.

Alle contracttermijnen

Bekijk prijzen van alle soorten contracten

Makkelijk overstappen

Vind direct het product dat past bij jou en stap online over

De energierekening omlaag

Gebruik de welkomstbonus en bespaar eenvoudig €234

Qurrent energie aanbiedingen vergelijken

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu moeiteloos stroom aanbiedingen van Qurrent (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ga voor het goedkoopste contract en laat je contract overzetten naar Qurrent.


Gasprijzen Qurrent

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en koken op een fornuis. Zoek jij de gastarieven van Qurrent? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je in luttele seconden het goedkoopste contract. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en Qurrent welkomstpremies. Wat kost dat? Check tarieven in plaatsen als Zaandam. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul jouw postcode en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk alle top stroom- en gas aanbiedingen van Qurrent in jouw regio. Een voordelige maatschappij gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Wat kost dat? Check tarieven in plaatsen als Roosendaal.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de omgeving.