Energie vergelijken Feerwerd Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €231


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Feerwerd? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Ongetwijfeld ken je wel leveranciers van stroom als Energiedirect.nl en Vattenfall. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Feerwerd? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is zo gepiept. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Vervolgens selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens check je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder ontdek je de kosten per 12 maanden en de optionele welkomstkorting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je praktische info over gas, stroom en licht in Feerwerd.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €265

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Feerwerd? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Oxxio .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €220 €18,33 €1.539,10
3 jaar Oxxio €160 €4,44 €1.659,10
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.779,10

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je supersnel en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Feerwerd”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Feerwerd:

 1. DELTA
 2. Leon Zeewolde
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Feerwerd met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in het weekend en met bijv. kerst). Welke optie voor jou het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Westland Infra.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Feerwerd? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Feerwerd is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Aanbieders geven namelijk aantrekkelijke welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €239

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie toekomstige leverancier regelt de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Feerwerd zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Groningen. Na afloop van elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Amstelveen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt in een oogopslag de meest betaalbare stroom maatschappij voor jouw situatie. Goed om te weten: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Tip: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Feerwerd


Vind de goedkoopste energie in Feerwerd

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Feerwerd (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Groningen)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Verbruik aanpassen
Goede welkomstbonus

logo essent

Essent

Jaren actief
Simpele voorwaarden
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Tussentijds aanpassen
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Maandelijks bijstellen
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Termijnbedrag wijzigen
Mooie aanbieding

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
1 jarig contract
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Eenvoudig afsluiten
Scherpe welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Maandelijks bijstellen
Scherpe aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Nette klantenservice
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Charmante service
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Feerwerd

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de energienota. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Feerwerd? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij meteen de voordeligste aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Winsum). Een geschikte maatschappij gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Oudega.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Winsum.