Energie vergelijken Feinsum Start met vergelijken en bespaar tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Feinsum? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk aan erkende stroommaatschappijen zoals bijv. Anode Energie of Leon Zeewolde. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Feinsum? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Verder bepaal je de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierop volgend tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere organisatie vind je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je alle info over gas, stroom en licht in Feinsum.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €207

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Of juist niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Feinsum? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Qurrent .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Qurrent €230 €19,17 €1.539,15
3 jaar Qurrent €170 €4,72 €1.659,15
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.779,15

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via deze pagina vergelijk je supersnel en gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Feinsum”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Feinsum:

 1. Budget Energie
 2. MAIN Energie
 3. NLE

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke woning in Feinsum met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw energie rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het is best lastig om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk alles over de maatschappij Endinet Groep.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Feinsum? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Feinsum zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Aanbieders hanteren enorme welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €169

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw toekomstige energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Feinsum zonnepanelen voor jezelf aangekocht? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Friesland. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Amstenrade.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de voordeligste maatschappij voor jou. Interessant: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Feinsum


Ontdek de goedkoopste energie in Feinsum

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu probleemloos de goedkoopste stroom in Feinsum (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Friesland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Charmante service
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Diverse prijsafspraken
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Persoonlijk advies
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Sympatieke service
Scherpe aanbieding

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
2 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Maandelijks bijstellen
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

Helemaal groen
Termijnbedrag wijzigen
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Verschillende contracten
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Feinsum

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Feinsum? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan zoek jij eenvoudig de goedkoopste gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Leeuwarderadeel). Een voordelige maatschappij gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Oudehaske.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Leeuwarderadeel.