Energie vergelijken Amstenrade Start met vergelijken en krijg een korting tot €273


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Amstenrade? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Hierbij kun je denken aan stroomaanbieders als Engie of NLE. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Amstenrade? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Hierna selecteer je de looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens vergelijk je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Per verstrekker vind je de kosten per 12 maanden en de optionele welkomstkorting. Direct meer informatie lezen? Via deze pagina tref je rijke informatie over stroom, gas en licht in Amstenrade.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €258

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Amstenrade? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Qurrent €230 €19,17 €1.512,90
3 jaar Qurrent €360 €10 €1.632,90
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.752,90

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Amstenrade”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Amstenrade:

 1. Eneco
 2. Energieflex
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Amstenrade met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw energie in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over MAIN Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Amstenrade? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Amstenrade zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen hanteren goede welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €145

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en lucratiefste stroomleverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De toekomstige energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Amstenrade zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Limburg. Iedere 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in t Waar.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw situatie. Suggestie: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Doorslaggevend: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Amstenrade


Zo vind je de goedkoopste energie in Amstenrade

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu direct de goedkoopste stroom in Amstenrade (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Vriendelijke service
Mooie welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Eenvoudig afsluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Snel overstappen
Fikse welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Vriendelijke service
Aanzienlijke acties

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Goede medewerkers
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
2 jarig contract
Mooie aanbieding

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Simpele voorwaarden
Aantrekkelijke kortingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Snel oversluiten
Aantrekkelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Goede klantenservice
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
2 jarig contract
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Amstenrade

Gasverbruik bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Amstenrade? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij zonder moeite de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de laagste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Schinnen). Een voordelige partij gevonden? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Koekange.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Schinnen.