Energieprijzen Fenor Bekijk aantrekkelijke acties en bespaar wel €244


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken van Fenor? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk aan erkende aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Energiedirect.nl of NLE. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wat zijn nu de stroomtarieven van Fenor? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Verder bepaal je de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend vergelijk je ogenblikkelijk een contract dat bij jouw wensen past. Bekijk ook info over andere maatschappijen als Essent. Van elke type contract ontdek je de prijs per jaar en de optionele welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website blader je door praktische info over gas, stroom en licht van Fenor.

Alle producten

Je bekijkt de tarieven van populaire contracten

Overstappen is zo gepiept

Deze maatschappij regelt de overstap

Lagere prijzen voor energie

Gebruik de welkomstbonus en bespaar tot wel €191

Fenor energie aanbiedingen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu probleemloos stroom aanbiedingen van Fenor (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Vergelijk welk contract het goedkoopste is en zet de oversluit procedure in gang naar Fenor.


Gasprijzen Fenor

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om te koken. Zoek jij de gastarieven van Fenor? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je vandaag nog het meest goedkope contract. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en Fenor welkomstpremies. Ontdek actuele tarieven in bijvoorbeeld Heerenveen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk aantrekkelijke stroom en gas aanbiedingen van Fenor voor jouw woning. Een interessante organisatie gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Ontdek actuele tarieven in bijvoorbeeld Almelo.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de regio.