Energie vergelijken Fijnaart Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en gauw energieprijzen vergelijken in Fijnaart? De keuze is vandaag de dag erg groot. Bekende namen zijn stroommaatschappijen als Engie en Huismerk Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Fijnaart? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (gas en stroom) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend check je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie vind je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstkorting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier ontdek je handige info over stroom, gas en licht in Fijnaart.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €242

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode ontvang je een leuke korting. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Fijnaart? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Engie .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Duur Maatschappij Bonus Bonus/maand Totaal
1 jaar Engie €110 €9,17 €1.539,30
3 jaar Engie €200 €5,56 €1.659,30
5 jaar Engie €0 €0 €1.779,30

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met behulp van deze website vergelijk je vluchtig en vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Fijnaart”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van wind of de zon. Of zoek naar groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Fijnaart:

 1. Vandebron
 2. Innova Energie
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Fijnaart met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en met feestdagen). Welk tarief het beste is, verschilt per situatie.

Consumeer je relatief veel van de stroom tijdens daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder Coteq Netbeheer.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Fijnaart? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Fijnaart is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen hanteren gigantische welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €231

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Kies de beste en voordeligste stroomleverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De volgende leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Fijnaart zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Amsterdam-Duivendrecht.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft ogenblikkelijk de meest voordelige stroomaanbieder voor jou. Noemenswaardig: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Goed om te weten: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Fijnaart

Ontdek de goedkoopste energie in Fijnaart

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Fijnaart (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Direct overstappen
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Levert ketels
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Flexibele gasprijs
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Online account
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Snel af te sluiten
Fikse aanbiedingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Vaste prijs gas
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Gemakkelijk oversluiten
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Snel overstappen
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Behulpzame service
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Vaste prijs stroom
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Snel af te sluiten
Flinke aanbieding

Prijzen gas vergelijken in Fijnaart

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Fijnaart? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je moeiteloos de aantrekkelijkste gasleverancier. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de laagste gastarieven uit de regio (Moerdijk). Een geschikte partij aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Oudemirdum.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Moerdijk.