Energie vergelijken Amsterdam-Duivendrecht Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €298


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Amsterdam-Duivendrecht? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Gerespecteerde organisaties zijn stroomleveranciers zoals DELTA en Innova Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Amsterdam-Duivendrecht? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna check je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker check je wat je per jaar kwijt bent en de geldende korting voor nieuwe klanten. Advies nodig? Hier lees je bruikbare info over gas, stroom en licht in Amsterdam-Duivendrecht.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €183

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Amsterdam-Duivendrecht? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Engie .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Engie €110 €9,17 €1.513,05
3 jaar Engie €390 €10,83 €1.633,05
5 jaar Engie €0 €0 €1.753,05

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels onze zoekmachine vergelijk je rap en soepel de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Amsterdam-Duivendrecht”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Amsterdam-Duivendrecht:

 1. Eneco
 2. Innova Energie
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Amsterdam-Duivendrecht die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welke type tarief het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is niet altijd gemakkelijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Vattenfall.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Amsterdam-Duivendrecht? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Amsterdam-Duivendrecht is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas gedurende jouw contractperiode fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En de besparing is niet mals. Energieaanbieders geven jouw hoge welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €216

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste stroomleverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie nieuwgekozen aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. De aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Amsterdam-Duivendrecht zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Teeffelen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt eenvoudig de meest voordelige aanbieder voor jouw woning en verbruik. Belangrijk: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Amsterdam-Duivendrecht


Ontdek de goedkoopste energie in Amsterdam-Duivendrecht

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Amsterdam-Duivendrecht (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
3 jarig contract
Goede welkomstbonus

logo essent

Essent

Slim besparen
Gemakkelijk oversluiten
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Betalen in termijnen
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Verbruik advies
Verleidelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Nette service
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene energie
Eenvoudig afsluiten
Prominente kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Goede klantenservice
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Gemakkelijk oversluiten
Flinke aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Maandelijks bijstellen
Flinke aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Snel af te sluiten
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Simpele voorwaarden
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Goede service
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Amsterdam-Duivendrecht

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Amsterdam-Duivendrecht? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je gelijk de voordeligste gas aanbieder. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Ouder-Amstel). Een interessante organisatie ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Kolham.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Ouder-Amstel.