Energie vergelijken Fleringen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €244


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Fleringen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan erkende aanbieders van stroom zoals Clean Energy of MAIN Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Fleringen? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder tref je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina tref je praktische info over gas, stroom en licht in Fleringen.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €221

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn prijziger dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Fleringen? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Budget Energie .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Budget Energie €140 €11,67 €1.539,45
3 jaar Budget Energie €230 €6,39 €1.659,45
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.779,45

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Fleringen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van wind of de zon. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Fleringen:

 1. Anode Energie
 2. Greenchoice
 3. Powerpeers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Fleringen waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in het weekend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Ga aan de slag met energie van Budget Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Fleringen? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Fleringen zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen gedurende jouw contractperiode wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, direct in januari, en halverwege in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers werken met fantastische welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €134

 1. Bekijk wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie nieuwe energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Fleringen zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Overijssel. Is er een contractjaar verstreken, dan zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Anderen.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest goedkope stroom maatschappij die past bij jouw situatie. Doorslaggevend: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Hint: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Fleringen


Profiteer van de goedkoopste energie in Fleringen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu meteen de goedkoopste stroom in Fleringen (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Overijssel)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Snel overstappen
Interessante acties

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Snel oversluiten
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Behulpzame service
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Betalen in termijnen
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Overstapservice
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Goede service
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Meerdere contracten
Aanzienlijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Vriendelijke service
Goede aanbieding

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Gemakkelijk oversluiten
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
2 jaar vast of variabel
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Gemakkelijk oversluiten
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Charmante service
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Fleringen

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Fleringen? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je snel & overzichtelijk de meest goedkope aanbieder. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Tubbergen). Een goedkope aanbieder achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Oudendijk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Tubbergen.