Energie vergelijken Folsgare Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €277


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en gauw energieprijzen vergelijken in Folsgare? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Je hebt vast gehoord van leveranciers van stroom zoals UnitedConsumers of MAIN Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Folsgare? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Daarna selecteer je de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna zie je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke maatschappij vind je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je rijke informatie over stroom, gas en licht in Folsgare.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €218

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Klopt dat? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: lange verbintenissen zijn prijziger dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Folsgare? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van NLE .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Premie/maand Overzicht
1 jaar NLE €180 €15,00 €1.539,65
3 jaar NLE €270 €7,50 €1.659,65
5 jaar NLE €0 €0 €1.779,65

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Middels deze website vergelijk je supersnel en zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Folsgare”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Folsgare:

 1. Vandebron
 2. Huismerk Energie
 3. Vattenfall

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Folsgare met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je relatief veel van de energie tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als E.ON.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Folsgare? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Folsgare is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak in het voorjaar en najaar. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Leveranciers geven namelijk sensationele welkomst vergoedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €298

 1. Achterhaal hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je nieuwgekozen energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het nieuwe contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Folsgare zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Friesland. Na een periode van een jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Anevelde.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt in een oogopslag de voordeligste aanbieder die past bij jouw situatie. Noemenswaardig: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Cruciaal: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Folsgare


Ontdek de goedkoopste energie in Folsgare

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Folsgare (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Friesland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Vriendelijke service
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert panelen
Online verbruik inzien
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Contract wijzigen
Aantrekkelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Overstapservice
Scherpe aanbieding

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Overstaphulp
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Termijnbedrag wijzigen
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Duidelijke voorwaarden
Interessante kortingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Variabele gasprijzen
Fikse welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
1 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Meerdere contracten
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Contract wijzigen
Aanzienlijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Folsgare

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Folsgare? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je direct de goedkoopste gasleverancier. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en gasverbruik op jaarbasis in, en check de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Súdwest-Fryslân). Een geschikte leverancier ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Oudeschans.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Súdwest-Fryslân.