Energie vergelijken Oudeschans Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €237


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en snel energieprijzen vergelijken in Oudeschans? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Toonaangevende partijen zijn aanbieders van stroom zoals bijv. Anode Energie en Qwint. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Oudeschans? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Verder kies je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder vind je de prijs per jaar en de hoogte van de welkomstbonus. Direct meer informatie lezen? Op deze pagina blader je door handige info over gas, stroom en licht in Oudeschans.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €233

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Oudeschans? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Delta .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar Delta €120 €10 €1.587,35
3 jaar Delta €210 €5,83 €1.707,35
5 jaar Delta €0 €0 €1.827,35

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels deze pagina vergelijk je rap en eenvoudig leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Oudeschans”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Oudeschans:

 1. Clean Energy
 2. Greenchoice
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Oudeschans waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over Pure Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Oudeschans? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Oudeschans is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven tijdens het contract wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers hanteren aantrekkelijke welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €161

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je nieuwgekozen maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Oudeschans zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Groningen. Aan het einde van het jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Koningslust.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt nu de meest aantrekkelijke energiemaatschappij voor jouw woning en verbruik. Belangrijk: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Suggestie: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Oudeschans


Overstappen naar de goedkoopste energie in Oudeschans

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Oudeschans (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Groningen)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Hulp bij overstappen
Interessante acties

logo essent

Essent

Levert panelen
Variabele gasprijzen
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Nette service
Mooie welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Goede klantenservice
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Vaste & variabele prijzen
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Goede medewerkers
Mooie welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Variabele gasprijzen
Hoge aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
2 jarig contract
Goede aanbieding

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Snel oversluiten
Fikse welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Verbruik aanpassen
Mooie aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Meerdere contracten
Scherpe aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Tussentijds aanpassen
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Oudeschans

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de energienota. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Oudeschans? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je in minder dan een minuut de voordeligste gasmaatschappij. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Bellingwedde). Een interessante partij achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Baneheide.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Bellingwedde.