Energie vergelijken Gameren Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Gameren? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan erkende stroomleveranciers zoals DELTA en Oxxio. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Gameren? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (dubbele- of enkele meter). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend vind je direct de goedkoopste energie. Van elke organisatie check je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze pagina vind je bruikbare info over stroom, gas en licht in Gameren.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €190

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Gameren? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Qurrent €170 €14,17 €1.540,35
3 jaar Qurrent €410 €11,39 €1.660,35
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.780,35

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van deze pagina vergelijk je razendsnel en zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Gameren”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door wind of de zon. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Gameren:

 1. Vandebron
 2. Essent
 3. Qurrent

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Gameren die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw energie op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk alles over de maatschappij Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Gameren? Dan heb je de keuze tussen variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In Gameren is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders stunten met immense welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €139

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw nieuwe aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Gameren zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan zul je hier een compensatie voor krijgen. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Arcen.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet eenvoudig de meest aantrekkelijke energiemaatschappij voor jouw situatie. Hint: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies de datum van overstappen. Doorslaggevend: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Gameren


Overstappen naar de goedkoopste energie in Gameren

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu snel de goedkoopste stroom in Gameren (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Snel af te sluiten
Hoge aanbiedingen

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Persoonlijk advies
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Flexibele stroomprijs
Scherpe welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Meerdere contracten
Prominente kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Online account
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Goede medewerkers
Hoge aanbieding

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Online verbruik inzien
Sublieme acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
1 jarig contract
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Online account
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Vaste & variabele prijzen
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Gameren

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, voor warm water en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Gameren? Met behulp van onze gas-vergelijker bekijk jij in minder dan een minuut de aantrekkelijkste aanbieder. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Zaltbommel). Een geschikte aanbieder gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Overberg.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Zaltbommel.