Energie vergelijken Garrelsweer Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Garrelsweer? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Erkende organisaties zijn aanbieders van stroom als E.ON of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Garrelsweer? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Verder bepaal je de looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens check je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie zie je wat je per jaar kwijt bent en de geldende welkomstkorting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier blader je door uitvoerige details over gas, stroom en licht in Garrelsweer.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €198

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan ontvang je een leuke korting. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Garrelsweer? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Budget Energie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Bonus Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Budget Energie €230 €19,17 €1.540,65
3 jaar Budget Energie €150 €4,17 €1.660,65
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.780,65

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Garrelsweer”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van wind of de zon. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Garrelsweer:

 1. Anode Energie
 2. Essent
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Garrelsweer die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is best lastig om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van Qwint.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Garrelsweer? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Garrelsweer is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen geven namelijk gigantische welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik al switchen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €295

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Spot de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De nieuwe maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Garrelsweer zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Groningen. Na afloop van elk jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Asch.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de voordeligste leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Belangrijk: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Garrelsweer


Stap over naar de goedkoopste energie in Garrelsweer

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Garrelsweer (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Duidelijke voorwaarden
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Direct overstappen
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Persoonlijk advies
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Maandelijks bijstellen
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Persoonlijk advies
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Termijnbedrag wijzigen
Verleidelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Nette klantenservice
Prominente acties

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Aangename service
Goede welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Snel oversluiten
Flinke aanbieding

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Goede medewerkers
Sublieme acties

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Flexibele stroomprijs
Verleidelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Garrelsweer

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Garrelsweer? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je binnen een paar seconden de meest goedkope gas aanbieder. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Loppersum). Een aantrekkelijke leverancier achterhaald? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Ovezande.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Loppersum.