Energie vergelijken Ovezande Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €296


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en gauw energieprijzen vergelijken in Ovezande? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Waarschijnlijk ken jij stroomleveranciers als Anode Energie of MAIN Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Ovezande? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je de looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna vind je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere energieaanbieder check je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstpremie. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze pagina blader je door handige info over stroom, gas en licht in Ovezande.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €246

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Wil je een goedkoop energiecontract in Ovezande? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Green Choice .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Green Choice €170 €14,17 €1.588,35
3 jaar Green Choice €410 €11,39 €1.708,35
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.828,35

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Ovezande”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Ovezande:

 1. Budget Energie
 2. HVC
 3. Qurrent

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Ovezande met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk alles over de maatschappij DELTA.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Ovezande? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Ovezande zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Maatschappijen werken met gigantische welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €227

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Spot de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie nieuwgekozen leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Ovezande zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Iedere 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Kring van Dorth.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt direct de meest aantrekkelijke energieleverancier voor jouw situatie. Advies: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Advies: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Ovezande


Overstappen naar de goedkoopste energie in Ovezande

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Ovezande (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zeeland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Flexibele gasprijs
Hoge aanbiedingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
1 jaar vast of variabel
Flinke aanbieding

logo eneco

Eneco

HollandseWind
1 jaar vast of variabel
Flinke welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Diverse prijsafspraken
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Persoonlijke service
Prominente kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Sympatieke service
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Eenvoudig afsluiten
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Goede medewerkers
Interessante acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Vaste prijs stroom
Mooie aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
2 jaar vast of variabel
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Online account
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Ovezande

Gasverbruik neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Ovezande? Met behulp van onze gas-vergelijker vergelijk je probleemloos de meest voordelige maatschappij. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Borsele). Een interessante maatschappij aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Beers NB.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Borsele.