Energie vergelijken Gassel Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Gassel? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Erkende organisaties zijn stroommaatschappijen zoals bijv. UnitedConsumers en NLE. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Gassel? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van elke leverancier vind je de prijs per jaar en de geldende welkomstkorting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze pagina check je rijke informatie over gas, stroom en licht in Gassel.

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €224

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Gassel? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Eneco.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Eneco €110 €9,17 €1.540,80
3 jaar Eneco €180 €5,00 €1.660,80
5 jaar Eneco €0 €0 €1.780,80

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met deze pagina vergelijk je supersnel en gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Gassel”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Gassel:

 1. DELTA
 2. Leon Zeewolde
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke woning in Gassel met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Vrijopnaam.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Gassel? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Gassel zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en direct overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen hebben gewoonlijk fantastische welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €154

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw “nieuwe” aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Gassel zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar ontvang je een vereffening. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Assendelft.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt nu de aantrekkelijkste stroom maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Tip: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Tip: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Gassel


Ontdek de goedkoopste energie in Gassel

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu razendsnel de goedkoopste stroom in Gassel (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Aangename service
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert panelen
Overstaphulp
Hoge aanbieding

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
1 jarig contract
Scherpe welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Vaste & variabele prijzen
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Goede klantenservice
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Online account
Mooie welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Overstapservice
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Goede klantenservice
Flinke aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Snel af te sluiten
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Flexibele of vaste prijs
Flinke aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Verschillende contracten
Scherpe welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Gassel

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Gassel? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij direct de goedkoopste maatschappij. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk de laagste gasprijzen voor jouw woning (Grave). Een passende leverancier gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Pannerden.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Grave.