Energieprijzen Vrijopnaam Check de actuele tarieven bespaar wel €277


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en gauw energieprijzen vergelijken van Vrijopnaam? De keuze is vandaag de dag erg groot. Erkende organisaties zijn stroomaanbieders zoals Essent en NLE. En er komen steeds meer aanbieders bij. Hoe check ik de laagste stroomtarieven van Vrijopnaam? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens check je ogenblikkelijk een passend contract. Vind nu ook de laagste tarieven van Vandebron. Per type contract vind je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de welkomstpremie. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina lees je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht van Vrijopnaam.

Alle contracten

Check tarieven van alle producten

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de korting voor nieuwe klanten en bespaar tot €194

Vrijopnaam energie aanbiedingen bekijken

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu direct stroom aanbiedingen van Vrijopnaam (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Kies het goedkoopste contract en laat het overstappen voor je regelen naar Vrijopnaam.


Gasprijzen Vrijopnaam

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Direct kennismaken met de voordelige gastarieven van Vrijopnaam? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij makkelijk het meest goedkope soort contract. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en Vrijopnaam welkomstpremies. Bekijk direct online wat energie kost in bijvoorbeeld Zwolle. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de beste stroom- en gas aanbiedingen van Vrijopnaam in jouw woonplaats. Een voordelige organisatie kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Bekijk direct online wat energie kost in bijvoorbeeld Soest.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie