Energie vergelijken Assendelft Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €242


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Assendelft? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Waarschijnlijk ken jij stroomaanbieders als Vandebron en Qwint. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Assendelft? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna kies je de ideale looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna tref je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere maatschappij check je de prijs per jaar en de beschikbare korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier lees je bruikbare info over gas, stroom en licht in Assendelft.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €278

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan krijg je een hogere korting. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Assendelft? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van Eneco .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Bonus Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Eneco €110 €9,17 €1.514,55
3 jaar Eneco €370 €10,28 €1.634,55
5 jaar Eneco €0 €0 €1.754,55

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Assendelft”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Assendelft:

 1. Budget Energie
 2. Energieflex
 3. Qwint

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Assendelft waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw energie op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Fenor.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Assendelft? Het aanbod bestaat uit een variabel en vast tarief. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In Assendelft zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract veranderen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak in het voorjaar en najaar. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen geven namelijk serieuze welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €266

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De nieuwe energiemaatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het nieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Assendelft zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden ontvang je een vereffening. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Thorn.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt eenvoudig de goedkoopste maatschappij voor jouw woning en verbruik. Suggestie: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Aanwijzing: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Assendelft


Stap over naar de goedkoopste energie in Assendelft

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu meteen de goedkoopste stroom in Assendelft (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Charmante service
Fikse welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Goede medewerkers
Scherpe welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Meerdere contracten
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
1 jarig contract
Goede welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene stroom
Variabele gasprijzen
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Persoonlijk advies
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Maandelijks bijstellen
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Goede medewerkers
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Goede service
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Verbruik aanpassen
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Flexibele of vaste prijs
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Assendelft

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Assendelft? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je direct de goedkoopste leverancier. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de laagste gastarieven voor jouw woning (Zaanstad). Een goedkope maatschappij ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Kropswolde.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Zaanstad.