Energie vergelijken Geelbroek Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Geelbroek? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Hierbij kun je denken aan aanbieders van stroom zoals DELTA of NLE. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Geelbroek? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens check je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij ontdek je de energiekosten per jaar en de eventuele. welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Op onze website tref je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Geelbroek.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €234

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Geelbroek? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Energiedirect.nl .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €180 €15,00 €1.541,15
3 jaar Energiedirect.nl €250 €6,94 €1.661,15
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.781,15

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van deze website vergelijk je supersnel en probleemloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Geelbroek”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Geelbroek:

 1. Eneco
 2. Engie
 3. Powerpeers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Geelbroek waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, in het weekend en met feestdagen). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Bekijk alles over de maatschappij RENDO Netwerken.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Geelbroek? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Geelbroek zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers bieden je goede welkomstaanbiedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €220

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De nieuwgekozen leverancier regelt de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Geelbroek zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar ontvang je een vereffening. Dit noemen we salderen. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Azewijn.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder voor jouw situatie. Advies: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Goed om te weten: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Geelbroek


Vind de goedkoopste energie in Geelbroek

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Geelbroek (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Eenvoudig afsluiten
Aanzienlijke kortingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Flexibele of vaste prijs
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Eenvoudig afsluiten
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Snel oversluiten
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
3 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

100% groen
Betalen in termijnen
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Direct overstappen
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Hulp bij overstappen
Scherpe aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Persoonlijke service
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
3 jarig contract
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Geelbroek

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Geelbroek? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je binnen mum van tijd de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Aa en Hunze). Een passende gas leverancier kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Paterswolde.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Aa en Hunze.