Energie vergelijken Geersdijk Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €274


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Geersdijk? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Hierbij kun je denken aan stroomaanbieders zoals Eneco en NLE. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Geersdijk? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens kies je de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend check je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Per organisatie vergelijk je de jaarlijkse kosten en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Direct meer informatie lezen? Via deze website ontdek je handige info over stroom, gas en licht in Geersdijk.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €175

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Geersdijk? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Budget Energie .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Bonus/maand Overzicht
1 jaar Budget Energie €200 €16,67 €1.541,25
3 jaar Budget Energie €270 €7,50 €1.661,25
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.781,25

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels onze tool vergelijk je vluchtig en zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Geersdijk”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Geersdijk:

 1. Clean Energy
 2. Innova Energie
 3. Qwint

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Geersdijk waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij meer dan de helft van de energie tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Coteq Netbeheer.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Geersdijk? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Geersdijk zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas bieden je verrassende welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €139

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Filter de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie nieuwe leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe verbintenis wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Geersdijk zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zeeland. Na afloop van elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Baaium.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt meteen de meest aantrekkelijke aanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Interessant: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Suggestie: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Geersdijk


Zo vind je de goedkoopste energie in Geersdijk

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu direct de goedkoopste stroom in Geersdijk (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Persoonlijke service
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Jaren actief
Goede service
Hoge welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
2 jarig contract
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Aangename service
Goede aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene energie
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Verbruik advies
Interessante acties

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Contract wijzigen
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Vaste prijs gas
Verleidelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Vaste prijs stroom
Mooie aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Goede medewerkers
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Geersdijk

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Geersdijk? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij binnen no-time de meest goedkope aanbieder. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en ontdek aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (Noord-Beveland). Een betaalbare gasmaatschappij aangetroffen? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Tijdens die twee weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Peins.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en stap online over in de gemeente Noord-Beveland.