Energie vergelijken Geertruidenberg Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €238


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Geertruidenberg? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan erkende stroomleveranciers als bijvoorbeeld Essent en MAIN Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Geertruidenberg? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier. Per organisatie vind je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke welkomstkorting. Is het onbekend voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Geertruidenberg.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €186

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Geertruidenberg? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Vattenfall .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Vattenfall €210 €17,50 €1.541,30
3 jaar Vattenfall €280 €7,78 €1.661,30
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.781,30

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Geertruidenberg”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van wind of de zon. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Geertruidenberg:

 1. Vandebron
 2. Innova Energie
 3. NLE

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Geertruidenberg met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder Allure Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Geertruidenberg? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Geertruidenberg is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers bieden je hoge welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €173

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en scherpste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie nieuwe energieaanbieder regelt de overstap.
 7. Deze kersverse overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Geertruidenberg zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Per jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Baak.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft ogenblikkelijk de meest voordelige energiemaatschappij voor jouw situatie. Let op: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Geertruidenberg


Ontdek de goedkoopste energie in Geertruidenberg

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu direct de goedkoopste stroom in Geertruidenberg (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Overstapservice
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Contract wijzigen
Flinke aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Overstaphulp
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Online account
Prominente acties

logo current

Qurrent

Slimme meter
Nette service
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Simpele voorwaarden
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Hulp bij overstappen
Hoge aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Sympatieke service
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Goede service
Mooie aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Geertruidenberg

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Geertruidenberg? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je makkelijk de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Geertruidenberg). Een interessante organisatie gezien? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Peize.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Geertruidenberg.