Energie vergelijken Baak Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Baak? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Vandebron of Vattenfall. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Baak? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere leverancier ontdek je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de welkomstpremie. Is het nieuw voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door alle details over gas, stroom en licht in Baak.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €264

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Baak? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Vattenfall.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar Vattenfall €210 €17,50 €1.515,05
3 jaar Vattenfall €150 €4,17 €1.635,05
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.755,05

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels deze pagina vergelijk je supersnel en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Baak”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie van windmolens of zonnepanelen. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Baak:

 1. Clean Energy
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Baak met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het beste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je relatief veel van de energie tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Oxxio.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Baak? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de plaats Baak is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen + overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders hanteren aantrekkelijke welkomstpremies. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €126

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie aankomende aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Baak zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan heb je dan recht op een compensatie. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Tirns.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw woning en verbruik. Goed om te weten: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Baak


Zo vind je de goedkoopste energie in Baak

Betaal jij teveel voor de stroom? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu razendsnel de goedkoopste stroom in Baak (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Nette klantenservice
Goede aanbieding

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Vaste prijs stroom
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Eenvoudig afsluiten
Scherpe welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Behulpzame service
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Flexibele stroomprijs
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Betalen in termijnen
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Gemakkelijk oversluiten
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Charmante service
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

Helemaal groen
Aangename service
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
2 jarig contract
Mooie aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Contract wijzigen
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Variabele gasprijzen
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Baak

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Baak? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan ontdek je binnen mum van tijd de aantrekkelijkste maatschappij. Via onze tool bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Bronckhorst). Een voordelige gas leverancier gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Laag-Keppel.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Bronckhorst.