Energie vergelijken Geervliet Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Geervliet? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Waarschijnlijk ken jij stroomaanbieders zoals Energieflex en Innova Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Geervliet? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Daarna kies je de ideale looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend vergelijk je direct de goedkoopste energie. Per maatschappij tref je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de welkomstbonus. Wil je aanvullende informatie? Via deze pagina check je rijke informatie over stroom, gas en licht in Geervliet.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €229

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan ontvang je een leuke korting. Klopt dat? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Geervliet? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Essent .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Korting Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Essent €220 €18,33 €1.541,35
3 jaar Essent €290 €8,06 €1.661,35
5 jaar Essent €0 €0 €1.781,35

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met de vergelijker vergelijk je rap en eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Geervliet”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door wind of de zon. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Geervliet:

 1. Allure Energie
 2. Greenchoice
 3. Pure Energie

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Geervliet waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het is een hele uitdaging om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan de koelkast of vriezer. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over Anode Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Geervliet? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Geervliet zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers bieden je prachtige welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €277

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Zoek de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie nieuwgekozen aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Geervliet zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zuid-Holland. Per jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Baambrugge.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt meteen de voordeligste stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Cruciaal: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Geervliet


Ontdek de goedkoopste energie in Geervliet

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu meteen de goedkoopste stroom in Geervliet (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
2 jarig contract
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Levert panelen
Termijnbedrag wijzigen
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Variabele stroomprijzen
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Betalen in termijnen
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Variabele gasprijzen
Fikse welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene energie
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
2 jarig contract
Goede welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Simpele voorwaarden
Interessante acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
3 jarig contract
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Vaste & variabele prijzen
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Geervliet

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Geervliet? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan bekijk jij probleemloos de meest betaalbare aanbieder. Via onze tool bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Bernisse). Een geschikte organisatie achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Peperga.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Bernisse.