Energie vergelijken Gees Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Gees? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Erkende organisaties zijn stroomaanbieders zoals Anode Energie en MAIN Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Gees? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Verder kies je de ideale looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens zie je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere energieaanbieder zie je de kosten op jaarbasis en de beschikbare welkomstpremie. Direct meer informatie lezen? Via deze website check je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Gees.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €264

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Gees? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Eneco .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Bonus Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Eneco €230 €19,17 €1.541,40
3 jaar Eneco €300 €8,33 €1.661,40
5 jaar Eneco €0 €0 €1.781,40

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Gees”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Gees:

 1. Clean Energy
 2. Leon Zeewolde
 3. NLE

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Gees waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (laat in de avond, in het weekend en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je relatief veel van de energie in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Budget Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Gees? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Maar wat is precies het onderscheid? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Gees is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Wellicht kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders kunnen een aanbod doen met speciale welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €264

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw situatie.
 3. Zoek de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie aankomende leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Gees zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Drenthe. Iedere 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Baard.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft eenvoudig de meest voordelige stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Noemenswaardig: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies een overstapmoment. Noemenswaardig: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Gees


Stap over naar de goedkoopste energie in Gees

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu razendsnel de goedkoopste stroom in Gees (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Drenthe)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Sympatieke service
Prominente kortingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Persoonlijk advies
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Nette service
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Maandelijks bijstellen
Scherpe welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstbonus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Aangename service
Aanzienlijke acties

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
1 jarig contract
Scherpe welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Helemaal groen
1 jaar vast of variabel
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Variabele gasprijzen
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Nette klantenservice
Scherpe welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Behulpzame service
Flinke welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Gees

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, om te douchen en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Gees? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan zoek jij snel & overzichtelijk de meest goedkope gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Coevorden). Een goedkope maatschappij ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Pernis.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Coevorden.