Energie vergelijken Geeuwenbrug Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Geeuwenbrug? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Ongetwijfeld ken je wel stroom maatschappijen zoals bijv. Energieflex en MAIN Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Geeuwenbrug? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier check je de jaarlijkse kosten en de optionele welkomstkorting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op onze website vind je praktische info over gas, stroom en licht in Geeuwenbrug.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €264

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Geeuwenbrug? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Green Choice .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Green Choice €110 €9,17 €1.541,55
3 jaar Green Choice €330 €9,17 €1.661,55
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.781,55

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels deze website vergelijk je supersnel en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Geeuwenbrug”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Geeuwenbrug:

 1. Eneco
 2. Huismerk Energie
 3. Qurrent

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Geeuwenbrug met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welk tarief het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je relatief veel van jouw energie in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk alles over de maatschappij DELTA.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Geeuwenbrug? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Geeuwenbrug zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers bieden je aantrekkelijke welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €135

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie toekomstige energieaanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. De aankomende overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Geeuwenbrug zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Drenthe. Iedere 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Baarlo.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste aanbieder voor jou. Tip: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Geeuwenbrug


Profiteer van de goedkoopste energie in Geeuwenbrug

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Ontdek nu direct de goedkoopste stroom in Geeuwenbrug (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Flexibele gasprijs
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Overstapservice
Sublieme acties

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Flexibele gasprijs
Scherpe welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
3 jarig contract
Sublieme acties

logo current

Qurrent

Slimme meter
Persoonlijke service
Goede welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Hulp bij overstappen
Mooie welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Meerdere contracten
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Variabele stroomprijzen
Goede welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Simpele voorwaarden
Sublieme acties

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Vaste prijs stroom
Mooie welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Geeuwenbrug

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Geeuwenbrug? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij zonder moeite de meest voordelige gas aanbieder. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw verbruik (Westerveld). Een betaalbare maatschappij gezien? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Petten.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Westerveld.