Energie vergelijken Baarlo Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €277


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Baarlo? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Toonaangevende partijen zijn stroomleveranciers zoals bijv. Engie of Fenor. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Baarlo? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (stroom en gas) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna check je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke aanbieder vind je de kosten per 12 maanden en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Advies nodig? Via deze pagina ontdek je alle details over gas, stroom en licht in Baarlo.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar vandaag nog €270

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Baarlo? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar Qurrent €110 €9,17 €1.515,30
3 jaar Qurrent €200 €5,56 €1.635,30
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.755,30

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels de vergelijker vergelijk je gauw en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Baarlo”. Tip: filter nu ook op energie van wind of de zon. Of filter op groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Baarlo:

 1. Vandebron
 2. Energieflex
 3. Qwint

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Baarlo waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over UnitedConsumers.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Baarlo? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In en rondom Baarlo is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract veranderen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers hebben gewoonlijk verrassende welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €200

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De nieuwgekozen maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Baarlo zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Iedere 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Tjuchem.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt meteen de voordeligste maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Doorslaggevend: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Goed om te weten: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Baarlo


Zo vind je de goedkoopste energie in Baarlo

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu meteen de goedkoopste stroom in Baarlo (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Online account
Mooie welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Tussentijds aanpassen
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Verbruik advies
Scherpe welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Flexibele stroomprijs
Interessante acties

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Vaste prijs gas
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Variabele stroomprijzen
Scherpe aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Persoonlijke service
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Vaste & variabele prijzen
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Snel overstappen
Hoge welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Nette klantenservice
Scherpe aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Baarlo

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, om te douchen en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Baarlo? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je snel de meest voordelige gas aanbieder. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Peel en Maas). Een betaalbare organisatie aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Lageland.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Peel en Maas.