Energie vergelijken Geffen Start met vergelijken en krijg een korting tot €283


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en snel energieprijzen vergelijken in Geffen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Hierbij kun je denken aan leveranciers van stroom als Engie en Vattenfall. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Geffen? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend vind je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier check je de prijs per jaar en de optionele korting. Alles weten over contracten en tarieven? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Geffen.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €180

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Geffen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van EnergieFlex.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Bonus/maand 12 maanden
1 jaar EnergieFlex €120 €10 €1.541,60
3 jaar EnergieFlex €340 €9,44 €1.661,60
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.781,60

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met de vergelijker vergelijk je vlot en zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Geffen”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Geffen:

 1. De Vastelastenbond
 2. Innova Energie
 3. Qwint

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Geffen met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij een belangrijk deel van de stroom in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Lees online nu alles over de aanbieder E.ON.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Geffen? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Geffen is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen binnen jouw contract schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders van energie en gas hebben gewoonlijk goede welkomst vergoedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €213

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Zoek de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie nieuwgekozen energieaanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Geffen zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Per jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Baarn.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt meteen de meest betaalbare energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Hint: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Interessant: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Geffen


Ontdek de goedkoopste energie in Geffen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Geffen (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Duidelijke voorwaarden
Flinke aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Vaste prijs stroom
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Variabele gasprijzen
Flinke aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Vriendelijke service
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

Windtegoed
Verbruik advies
Hoge aanbieding

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstkorting

logo engie

Engie

ENGIE app
Nette service
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Betalen in termijnen
Mooie welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Online verbruik inzien
Interessante kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Snel af te sluiten
Interessante acties


Prijzen gas vergelijken in Geffen

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Geffen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je binnen een paar seconden de meest goedkope gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Maasdonk). Een aantrekkelijke leverancier aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Philippine.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Maasdonk.