Energie vergelijken Philippine Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €284


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Philippine? De keuze is vandaag de dag erg groot. Erkende organisaties zijn stroomleveranciers als Allure Energie en NLE. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Philippine? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Verder kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier vergelijk je de kosten per 12 maanden en de optionele welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je rijke informatie over stroom, gas en licht in Philippine.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €250

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen zijn duurder dan een kortdurend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Philippine? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Essent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar Essent €210 €17,50 €1.589,30
3 jaar Essent €280 €7,78 €1.709,30
5 jaar Essent €0 €0 €1.829,30

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met deze pagina vergelijk je snel & eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Philippine”. Tip: filter nu ook op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Philippine:

 1. Eneco
 2. MAIN Energie
 3. Powerpeers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Philippine met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, in het weekend en met feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, verschilt per situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk direct de aanbieder Pure Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Philippine? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Philippine zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken worden herberekend. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen werken met sensationele welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €263

 1. Controleer wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw toekomstige energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het kersverse contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Philippine zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Aan het einde van het jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Lambertschaag.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet eenvoudig de meest betaalbare energiemaatschappij voor jouw woning en verbruik. Doorslaggevend: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Goed om te weten: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Philippine


Ontdek de goedkoopste energie in Philippine

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Philippine (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Vriendelijke service
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Contract wijzigen
Hoge aanbieding

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Persoonlijke service
Interessante acties

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Flexibele of vaste prijs
Mooie aanbieding

logo current

Qurrent

Groene stroom
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Vaste prijs stroom
Goede welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Maandelijks bijstellen
Verleidelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Online verbruik inzien
Scherpe aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Snel oversluiten
Scherpe welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Philippine

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Philippine? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je vandaag nog de meest voordelige gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Terneuzen). Een passende maatschappij achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Benneveld.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Terneuzen.