Energie vergelijken Geijsteren Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Geijsteren? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk hierbij aan leveranciers van stroom zoals UnitedConsumers en HVC. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Geijsteren? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Aansluitend bepaal je de looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij ontdek je de prijs per jaar en de eventuele. cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je praktische info over stroom, gas en licht in Geijsteren.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €264

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Geijsteren? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Engie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar Engie €130 €10,83 €1.541,65
3 jaar Engie €350 €9,72 €1.661,65
5 jaar Engie €0 €0 €1.781,65

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Via deze website vergelijk je rap en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Geijsteren”. Tip: filter nu ook op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Geijsteren:

 1. Eneco
 2. Engie
 3. Qwint

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Geijsteren waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (in de nacht, in de weekenden en met feestdagen). Welke van deze opties het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Eneco.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Geijsteren? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Geijsteren zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken opnieuw bepaald worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers hebben gewoonlijk formidabele welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €218

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De nieuwgekozen aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Geijsteren zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Iedere 12 maanden compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Baars.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest aantrekkelijke energiemaatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Let op: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Let op: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Geijsteren


Stap over naar de goedkoopste energie in Geijsteren

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Geijsteren (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Limburg)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Aangename service
Hoge aanbiedingen

logo essent

Essent

Slim besparen
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Simpele voorwaarden
Flinke welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Contract wijzigen
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Vriendelijke service
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Nette klantenservice
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Persoonlijke service
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Online account
Mooie aanbieding

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Verschillende contracten
Sublieme kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Persoonlijke service
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Geijsteren

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Geijsteren? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je moeiteloos de meest betaalbare gasmaatschappij. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Venray). Een interessante gas leverancier ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Piaam.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Venray.