Energie vergelijken Geldermalsen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €254


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Geldermalsen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Toonaangevende partijen zijn stroomaanbieders als bijvoorbeeld Engie en Vattenfall. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Geldermalsen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Verder maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Van elke leverancier vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina ontdek je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Geldermalsen.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €181

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als je lang kant blijft krijg je een hogere korting. Of juist niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Geldermalsen? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €140 €11,67 €1.541,70
3 jaar Energiedirect.nl €360 €10 €1.661,70
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.781,70

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Middels onze zoekmachine vergelijk je snel & zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Geldermalsen”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Voorbeelden van groene energie in Geldermalsen:

 1. Eneco
 2. Greenchoice
 3. Powerpeers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Geldermalsen waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (in de nacht, in de weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van de stroom rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder Energiedirect.nl.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Geldermalsen? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Geldermalsen is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden aangepast worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Aanbieders kunnen een aanbod doen met speciale welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €268

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De aankomende energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Geldermalsen zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Babberich.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest aantrekkelijke energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Belangrijk: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Hint: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Geldermalsen


Profiteer van de goedkoopste energie in Geldermalsen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Geldermalsen (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De opties zijn vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Overstaphulp
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
3 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Verbruik aanpassen
Scherpe welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Diverse prijsafspraken
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Persoonlijke service
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

Windtegoed
Contract wijzigen
Fikse aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Tussentijds aanpassen
Flinke welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
2 jaar vast of variabel
Flinke welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Inzicht in je verbruik
Scherpe aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Variabele gasprijzen
Scherpe aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Diverse prijsafspraken
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Online verbruik inzien
Aanzienlijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Geldermalsen

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Geldermalsen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij zonder problemen de aantrekkelijkste leverancier. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en check de laagste gastarieven uit de regio (Geldermalsen). Een betaalbare organisatie aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Piershil.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Geldermalsen.