Energie vergelijken Piershil Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €282


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Piershil? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Bekende namen zijn stroommaatschappijen als Clean Energy of Vattenfall. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Piershil? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en kies het type meter (dubbel of enkel). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna check je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij zie je de jaarlijkse kosten en de beschikbare welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op onze website vind je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Piershil.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €178

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Piershil? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar NLE €230 €19,17 €1.589,40
3 jaar NLE €300 €8,33 €1.709,40
5 jaar NLE €0 €0 €1.829,40

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van onze tool vergelijk je supersnel en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Piershil”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Piershil:

 1. DELTA
 2. Engie
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Piershil waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Qwint.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Piershil? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Piershil zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas stunten met enorme welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €227

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie aankomende energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze kersverse overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Piershil zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zuid-Holland. Elk jaar ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Landerum.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet in een oogopslag de aantrekkelijkste stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Aanwijzing: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Piershil


Vind de goedkoopste energie in Piershil

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Piershil (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Variabele stroomprijzen
Flinke aanbiedingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Snel overstappen
Goede welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Goede service
Hoge aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Persoonlijk advies
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

NL windenergie
Charmante service
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
3 jarig contract
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
3 jaar vast of variabel
Flinke aanbiedingen

logo engie

Engie

ENGIE app
Charmante service
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
2 jaar vast of variabel
Fikse aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
2 jaar vast of variabel
Aanzienlijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Piershil

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Piershil? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de laagste gastarieven voor jouw woning (Korendijk). Een betaalbare leverancier kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Benschop.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Korendijk.