Energie vergelijken Gemert Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €231


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Gemert? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk hierbij aan stroom maatschappijen zoals Energiedirect.nl en Huismerk Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Gemert? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder kies je de ideale looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend check je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per organisatie tref je de kosten op jaarbasis en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina check je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Gemert.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €175

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Gemert? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van NLE .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar NLE €200 €16,67 €1.542,00
3 jaar NLE €420 €11,67 €1.662,00
5 jaar NLE €0 €0 €1.782,00

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je vlot en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Gemert”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Gemert:

 1. Energiedirect.nl
 2. Fenor
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Gemert waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Lees online nu alles over de aanbieder Huismerk Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Gemert? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In Gemert zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers geven jouw sensationele welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €195

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw gegevens.
 3. Zoek de beste en lucratiefste stroomleverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw nieuwe energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Dit fonkelnieuwe contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Gemert zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Per jaar krijg je hier een vergoeding voor. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Bakel.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt meteen de meest goedkope stroomleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Tip: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Noemenswaardig: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Gemert


Profiteer van de goedkoopste energie in Gemert

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu snel de goedkoopste stroom in Gemert (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
1 jarig contract
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Duidelijke voorwaarden
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Goede service
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

Slimme meter
1 jarig contract
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Snel af te sluiten
Prominente acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Hulp bij overstappen
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
2 jarig contract
Verleidelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Verschillende contracten
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Snel oversluiten
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Gemert

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Gemert? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij gelijk de meest betaalbare gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Gemert-Bakel). Een betaalbare maatschappij kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Plasmolen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Gemert-Bakel.