Energie vergelijken Plasmolen Start met vergelijken en bespaar maar liefst €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Plasmolen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Ongetwijfeld ken je wel stroomaanbieders als UnitedConsumers of Innova Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Plasmolen? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie tref je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke welkomstbonus. Direct meer informatie lezen? Hier tref je handige info over gas, stroom en licht in Plasmolen.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €277

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Plasmolen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Energiedirect.nl .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Termijn Aanbieder Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Energiedirect.nl €140 €11,67 €1.589,70
3 jaar Energiedirect.nl €360 €10 €1.709,70
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.829,70

Naarmate de contractperiode toeneemt ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Plasmolen”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Plasmolen:

 1. Anode Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Plasmolen met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) een een prijs voor daluren (in de nacht, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welke type tarief het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je relatief veel van de energie op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder Stedin.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Plasmolen? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Plasmolen is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers werken met formidabele welkomstpremies. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €279

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en scherpste leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie nieuwgekozen leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Plasmolen zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Langelille.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft eenvoudig de meest goedkope energiemaatschappij voor jouw situatie. Noemenswaardig: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Let op: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Plasmolen


Ontdek de goedkoopste energie in Plasmolen

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu direct de goedkoopste stroom in Plasmolen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Limburg)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De opties zijn vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Goede klantenservice
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Vaste & variabele prijzen
Mooie aanbieding

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Variabele gasprijzen
Goede welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Gemakkelijk oversluiten
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Overstapservice
Goede aanbieding

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Nette service
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
1 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstcadeaus

logo engie

Engie

ENGIE app
Vaste prijs gas
Flinke welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Vaste & variabele prijzen
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Persoonlijk advies
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Plasmolen

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Plasmolen? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je razendsnel de meest betaalbare gasmaatschappij. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Mook en Middelaar). Een aantrekkelijke maatschappij kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Bergambacht.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Mook en Middelaar.