Energie vergelijken Gemonde Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Gemonde? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Waarschijnlijk ken jij stroommaatschappijen zoals DELTA of Powerpeers. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Gemonde? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Vervolgens kies je de looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens ontdek je direct de goedkoopste energie. Van iedere aanbieder zie je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstpremie. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je alle details over gas, stroom en licht in Gemonde.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €235

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Gemonde? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Oxxio .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Premie Korting/maand Totaal
1 jaar Oxxio €210 €17,50 €1.542,05
3 jaar Oxxio €110 €3,06 €1.662,05
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.782,05

Bij een lang contract liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van onze tool vergelijk je razendsnel en soepel alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Gemonde”. Tip: filter nu ook op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Gemonde:

 1. DELTA
 2. Energieflex
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Gemonde die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van de energie in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Meer info? Bekijk details van leveranciers als HVC.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Gemonde? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Gemonde is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas gedurende jouw contractperiode fluctueren. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders van energie en gas hanteren doorgaans sublieme welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €273

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw gegevens.
 3. Zoek de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw toekomstige energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Gemonde zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit principe is ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Bakhuizen.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de meest betaalbare stroomaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Hint: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Gemonde


Profiteer van de goedkoopste energie in Gemonde

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Gemonde (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Dit is vast of variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Termijnbedrag wijzigen
Mooie welkomstbonus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Online verbruik inzien
Fikse welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Contract wijzigen
Interessante acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Variabele stroomprijzen
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Verschillende contracten
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Online verbruik inzien
Flinke aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Duidelijke voorwaarden
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Snel overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Behulpzame service
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Variabele gasprijzen
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Snel overstappen
Aantrekkelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Gemonde

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Gemonde? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je snel & overzichtelijk de meest goedkope leverancier. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Sint-Michielsgestel). Een passende gasmaatschappij gezien? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Poederoijen.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Sint-Michielsgestel.