Energie vergelijken Poederoijen Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €228


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en snel energieprijzen vergelijken in Poederoijen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Je hebt vast gehoord van aanbieders van stroom zoals Budget Energie of HVC. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Poederoijen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Aansluitend bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie tref je de kosten per 12 maanden en de geldende korting voor nieuwe klanten. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina vind je bruikbare info over gas, stroom en licht in Poederoijen.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €204

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn gepeperder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Poederoijen? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Delta.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Delta €150 €12,50 €1.589,75
3 jaar Delta €370 €10,28 €1.709,75
5 jaar Delta €0 €0 €1.829,75

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van de vergelijker vergelijk je snel & zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Poederoijen”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of filter op groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Poederoijen:

 1. Budget Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Qwint

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Poederoijen waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie het beste is, verschilt per situatie.

Verbruik je relatief veel van de stroom in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Check alle details over Enduris.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Poederoijen? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Poederoijen zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Energieaanbieders kunnen een aanbod doen met daverende welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €179

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De toekomstige maatschappij regelt de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Poederoijen zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Elk jaar compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Langelo.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt eenvoudig de goedkoopste leverancier voor jouw situatie. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Belangrijk: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Poederoijen


Profiteer van de goedkoopste energie in Poederoijen

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu direct de goedkoopste stroom in Poederoijen (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De opties zijn vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Snel oversluiten
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Persoonlijk advies
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Charmante service
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Vaste prijs stroom
Prominente kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Nette service
Scherpe welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Maandelijks bijstellen
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
3 jarig contract
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
2 jarig contract
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Goede service
Sublieme kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Verbruik advies
Interessante kortingen


Prijzen gas vergelijken in Poederoijen

Gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Poederoijen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij makkelijk de meest goedkope aanbieder. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Zaltbommel). Een betaalbare leverancier aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Bergeijk.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Zaltbommel.