Energie vergelijken Genderen Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €291


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Genderen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan erkende stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Anode Energie of Qurrent. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Genderen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier tref je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare welkomstkorting. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je handige info over gas, stroom en licht in Genderen.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €198

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan ontvang je een leuke korting. Klopt dat? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn prijziger dan kortstondige contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Genderen? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Qurrent .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Qurrent €220 €18,33 €1.542,10
3 jaar Qurrent €120 €3,33 €1.662,10
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.782,10

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Genderen”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Genderen:

 1. Eneco
 2. Engie
 3. Vattenfall

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Genderen waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder Innova Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Genderen? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Genderen is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen geven namelijk daverende welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €139

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Kies de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw nieuwe maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Genderen zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Na afloop van elk jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Bakkeveen.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt direct de goedkoopste stroomaanbieder voor jouw woning en verbruik. Belangrijk: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Noemenswaardig: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Genderen


Zo vind je de goedkoopste energie in Genderen

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Genderen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Nette klantenservice
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Simpele voorwaarden
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Aangename service
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Goede service
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Nette service
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Nette service
Hoge aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Vriendelijke service
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Persoonlijke service
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Flexibele stroomprijs
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Direct overstappen
Sublieme kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Online account
Flinke welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Genderen

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Genderen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij binnen mum van tijd de meest betaalbare gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Aalburg). Een passende partij aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Poeldijk.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Aalburg.