Energie vergelijken Giesbeek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €296


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Giesbeek? De keuze is vandaag de dag erg groot. Ongetwijfeld ken je wel leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Vandebron en Huismerk Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Giesbeek? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Verder selecteer je de looptijd van het energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere verstrekker check je wat je per jaar kwijt bent en de optionele korting. Is het nieuw voor jou? Op deze pagina check je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Giesbeek.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €263

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Giesbeek? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Essent .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Korting/maand 12 maanden
1 jaar Essent €150 €12,50 €1.542,50
3 jaar Essent €200 €5,56 €1.662,50
5 jaar Essent €0 €0 €1.782,50

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van deze pagina vergelijk je vluchtig en vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Giesbeek”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Giesbeek:

 1. DELTA
 2. MAIN Energie
 3. NLE

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Giesbeek die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van de stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Pure Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Giesbeek? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Giesbeek is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en contractuele verplichtingen veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders hanteren daverende welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €231

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en voordeligste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie toekomstige maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Giesbeek zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Baneheide.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de meest goedkope energiemaatschappij voor jouw situatie. Goed om te weten: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Advies: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Giesbeek


Vind de goedkoopste energie in Giesbeek

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu razendsnel de goedkoopste stroom in Giesbeek (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Jaren actief
Tussentijds aanpassen
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Charmante service
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Duidelijke voorwaarden
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Behulpzame service
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
2 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Variabele gasprijzen
Verleidelijke acties

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Aangename service
Goede aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Nette klantenservice
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Verbruik aanpassen
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Giesbeek

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Giesbeek? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij moeiteloos de voordeligste aanbieder. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en check de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Zevenaar). Een interessante maatschappij kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Punthorst.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Zevenaar.