Energie vergelijken Godlinze Start met vergelijken en bespaar tot €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en gauw energieprijzen vergelijken in Godlinze? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Hierbij kun je denken aan stroomaanbieders zoals Eneco of Pure Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Godlinze? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Hierna bepaal je de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens check je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de welkomstkorting. Alles weten over contracten en tarieven? Hier ontdek je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Godlinze.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €276

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortlopende contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Godlinze? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Bonus Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Vattenfall €110 €9,17 €1.543,05
3 jaar Vattenfall €310 €8,61 €1.663,05
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.783,05

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via deze pagina vergelijk je supersnel en zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Godlinze”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van wind of de zon. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Godlinze:

 1. Clean Energy
 2. MAIN Energie
 3. Powerpeers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Godlinze waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het vergt heel wat om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van Endinet Groep.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Godlinze? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Godlinze zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas gedurende jouw contractperiode wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders stunten met gigantische welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €166

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De volgende leverancier regelt de overstap.
 7. Het nieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Godlinze zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Groningen. Is er een contractjaar verstreken, dan krijg je hier een vergoeding voor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Bathmen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet nu de voordeligste leverancier voor jou. Doorslaggevend: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Tip: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Godlinze


Ontdek de goedkoopste energie in Godlinze

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Godlinze (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Groningen)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Inzicht in je verbruik
Prominente kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Behulpzame service
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Vriendelijke service
Flinke welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
1 jarig contract
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Betalen in termijnen
Scherpe aanbieding

logo current

Qurrent

Groene energie
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Inzicht in je verbruik
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Charmante service
Interessante kortingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Overstapservice
Flinke aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Persoonlijke service
Flinke welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Flexibele gasprijs
Fikse welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Termijnbedrag wijzigen
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Godlinze

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Godlinze? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je in minder dan een minuut de meest betaalbare aanbieder. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Delfzijl). Een betaalbare maatschappij ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Raard.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Delfzijl.