Energie vergelijken Goedereede Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en spoedig energieprijzen vergelijken in Goedereede? De keuze is vandaag de dag erg groot. Je hebt vast gehoord van stroomleveranciers zoals bijv. UnitedConsumers of Huismerk Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Goedereede? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens selecteer je de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens check je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder vind je de jaarlijkse kosten en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze website vind je alle info over gas, stroom en licht in Goedereede.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €215

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Goedereede? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Essent .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Premie Korting/maand 12 maanden
1 jaar Essent €120 €10 €1.543,10
3 jaar Essent €320 €8,89 €1.663,10
5 jaar Essent €0 €0 €1.783,10

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom erg duur is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met behulp van deze website vergelijk je rap en gemakkelijk alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Goedereede”. Tip: filter nu ook op stroom van wind of de zon. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Goedereede:

 1. Vandebron
 2. Greenchoice
 3. UnitedConsumers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Goedereede waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw energie rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij RENDO Netwerken.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Goedereede? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de plaats Goedereede is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Aanbieders kunnen een aanbod doen met prachtige welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €160

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw “nieuwe” energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. De aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Goedereede zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zuid-Holland. Na een periode van een jaar ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Bavel.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de voordeligste energieaanbieder voor jou. Cruciaal: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Let op: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Goedereede


Zo vind je de goedkoopste energie in Goedereede

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu makkelijk de goedkoopste stroom in Goedereede (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Overstapservice
Sublieme kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Aangename service
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Persoonlijk advies
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Vriendelijke service
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
3 jaar vast of variabel
Flinke aanbieding

logo current

Qurrent

Groene energie
3 jarig contract
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Snel overstappen
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Inzicht in je verbruik
Flinke aanbiedingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Verbruik aanpassen
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Overstapservice
Flinke aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Simpele voorwaarden
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Goedereede

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Goedereede? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij in luttele seconden de goedkoopste gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Goeree-Overflakkee). Een aantrekkelijke maatschappij ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen dit stadium mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Radewijk.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Goeree-Overflakkee.