Energie vergelijken Goes Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €294


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Goes? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Je hebt vast gehoord van aanbieders van stroom zoals bijv. Clean Energy of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Goes? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Vervolgens kies je de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna ontdek je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere leverancier ontdek je de prijs per jaar en de geldende welkomstpremie. Advies nodig? Via deze pagina lees je rijke informatie over gas, stroom en licht in Goes.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €197

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Goes? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Oxxio .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar Oxxio €150 €12,50 €1.543,25
3 jaar Oxxio €350 €9,72 €1.663,25
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.783,25

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Goes”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Goes:

 1. Eneco
 2. Leon Zeewolde
 3. Vattenfall

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Goes met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij een belangrijk deel van de stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het vergt heel wat om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Allure Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Goes? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Goes is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen bieden vaak enorme welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €267

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie aankomende energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Goes zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zeeland. Elke 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Beegden.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de voordeligste energiemaatschappij voor jou. Let op: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Interessant: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Goes


Overstappen naar de goedkoopste energie in Goes

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Check nu probleemloos de goedkoopste stroom in Goes (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zeeland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Slim besparen
Diverse prijsafspraken
Verleidelijke acties

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
1 jarig contract
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Sympatieke service
Sublieme kortingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Sympatieke service
Scherpe welkomstbonus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Snel oversluiten
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Goede medewerkers
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Overstaphulp
Verleidelijke acties

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
3 jaar vast of variabel
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Goede service
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Diverse prijsafspraken
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Goede medewerkers
Aantrekkelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Goes

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, om te douchen en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Goes? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je vandaag nog de meest voordelige gasleverancier. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Goes). Een passende organisatie kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Randwijk.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Goes.