Energie vergelijken Beegden Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €262


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Beegden? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Gerespecteerde organisaties zijn stroom maatschappijen zoals bijv. Energiedirect.nl of Qwint. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Beegden? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend vind je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Per leverancier tref je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare korting. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door rijke informatie over stroom, gas en licht in Beegden.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €275

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortlopende contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Beegden? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Qurrent .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Contract Aanbieder Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar Qurrent €150 €12,50 €1.517,00
3 jaar Qurrent €220 €6,11 €1.637,00
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.757,00

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via deze website vergelijk je rap en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Beegden”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Beegden:

 1. Allure Energie
 2. Engie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Beegden waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het vergt heel wat om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van Oxxio.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Beegden? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In en rondom Beegden zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen veranderen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen bieden namelijk enorme welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €228

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie toekomstige aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Beegden zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Elke 12 maanden compenseren ze je hiervoor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Uithuizen.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt meteen de goedkoopste energieaanbieder voor jouw situatie. Tip: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Noemenswaardig: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Beegden


Vind de goedkoopste energie in Beegden

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu direct de goedkoopste stroom in Beegden (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Sympatieke service
Verleidelijke kortingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Online verbruik inzien
Aanzienlijke kortingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Tussentijds aanpassen
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Diverse prijsafspraken
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Nette klantenservice
Prominente kortingen

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Aangename service
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Meerdere contracten
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Aangename service
Goede aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Vaste prijs stroom
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Goede service
Aantrekkelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
3 jaar vast of variabel
Flinke aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Beegden

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energienota. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Beegden? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij meteen de aantrekkelijkste leverancier. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en ontdek de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Maasgouw). Een aantrekkelijke aanbieder achterhaald? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Leidschendam.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Maasgouw.