Energie vergelijken Goingarijp Start met vergelijken en bespaar wel €242


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Goingarijp? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Bekende namen zijn stroomaanbieders zoals Anode Energie of Qurrent. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Goingarijp? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Verder kies je de looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van elke maatschappij vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke cashback-korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Hier vind je rijke informatie over stroom, gas en licht in Goingarijp.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €200

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Goingarijp? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Qurrent .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Qurrent €160 €13,33 €1.543,30
3 jaar Qurrent €360 €10 €1.663,30
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.783,30

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Goingarijp”. Tip: filter nu ook op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Goingarijp:

 1. E.ON
 2. Engie
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Goingarijp die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere computers en keukenapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Anode Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Goingarijp? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Goingarijp zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen bieden namelijk immense welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €136

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De nieuwgekozen maatschappij regelt de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Goingarijp zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Friesland. Elk jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Beek.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt in een oogopslag de meest voordelige stroom maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Let op: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Let op: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Goingarijp


Overstappen naar de goedkoopste energie in Goingarijp

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu razendsnel de goedkoopste stroom in Goingarijp (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Friesland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Termijnbedrag wijzigen
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert panelen
Tussentijds aanpassen
Aanzienlijke kortingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Flexibele stroomprijs
Flinke aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Nette service
Sublieme acties

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Contract wijzigen
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
2 jarig contract
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Vaste prijs gas
Aanzienlijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Goede service
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
1 jarig contract
Scherpe welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Verbruik advies
Scherpe aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Verbruik advies
Interessante acties


Prijzen gas vergelijken in Goingarijp

Jullie gasverbruik bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Goingarijp? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je razendsnel de meest betaalbare aanbieder. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de laagste gasprijzen voor jouw woning (De Friese Meren). Een betaalbare partij gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Ransdaal.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente De Friese Meren.