Energie vergelijken Beek Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €273


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Beek? De keuze is vandaag de dag erg groot. Waarschijnlijk ken jij leveranciers van stroom als E.ON en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Beek? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna bepaal je de looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie zie je de kosten op jaarbasis en de eventuele. welkomstkorting. Is het onbekend voor jou? Via deze website lees je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Beek.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €184

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Beek? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Green Choice .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar Green Choice €160 €13,33 €1.517,05
3 jaar Green Choice €230 €6,39 €1.637,05
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.757,05

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Beek”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Beek:

 1. DELTA
 2. Huismerk Energie
 3. Powerpeers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Beek waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je relatief veel van de energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Powerpeers.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Beek? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Beek is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen + overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders geven jouw sublieme welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €209

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De toekomstige energieaanbieder regelt de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Beek zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Elk jaar heb je dan recht op een compensatie. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Uithuizermeeden.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt meteen de voordeligste aanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Goed om te weten: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Beek


Overstappen naar de goedkoopste energie in Beek

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu razendsnel de goedkoopste stroom in Beek (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
3 jaar vast of variabel
Aanzienlijke acties

logo essent

Essent

Jaren actief
Online account
Aantrekkelijke acties

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Contract wijzigen
Aanzienlijke acties

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Flexibele stroomprijs
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Overstapservice
Flinke aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
2 jaar vast of variabel
Prominente kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Meerdere contracten
Fikse aanbiedingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Sympatieke service
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
2 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
3 jarig contract
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Verbruik advies
Fikse welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Beek

Gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt om het in huis warm te maken, voor warm water en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Beek? Door onze gas-vergelijker te gebruiken tref jij snel de aantrekkelijkste gas aanbieder. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief acties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gastarieven voor jouw woning (Beek). Een interessante maatschappij ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Leimuiden.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Beek.